Vliegveld Keiheuvel is een klein vliegveld gelegen in België. Het vliegveld is gevestigd in de buurt van het dorp Balen, in de provincie Antwerpen. Het is een populaire bestemming voor zowel recreatieve vliegers als professionele piloten.

Locatie

Vliegveld Keiheuvel is gelegen in een prachtige landelijke omgeving, omringd door groene velden en bossen. Het vliegveld ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van het centrum van Balen. De rustige en vredige omgeving maakt het vliegveld een ideale plek om te genieten van de schoonheid van de natuur tijdens het vliegen.

Bereikbaarheid

Het vliegveld is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers. Daarnaast is er ook een bushalte in de buurt van het vliegveld, waardoor het ook mogelijk is om met het openbaar vervoer te reizen.

Aantal passagiers

Vliegveld Keiheuvel is voornamelijk een vliegveld voor recreatieve doeleinden en heeft geen commerciële vluchten. Hierdoor is het aantal passagiers beperkt. Het vliegveld trekt voornamelijk lokale vliegers en piloten uit de omgeving aan. Het is een populaire bestemming voor mensen die graag willen leren vliegen of hun vliegvaardigheden willen verbeteren.

Faciliteiten

Hoewel Vliegveld Keiheuvel een klein vliegveld is, biedt het verschillende faciliteiten aan zijn bezoekers. Er is een gezellig restaurant waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is er ook een vliegschool op het terrein waar mensen kunnen leren vliegen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Wetenswaardigheden

– Vliegveld Keiheuvel organiseert regelmatig evenementen en vliegshows. Dit trekt veel bezoekers aan en zorgt voor een levendige sfeer op het vliegveld.

– Het vliegveld heeft een grasbaan in plaats van een verharde landingsbaan. Dit geeft het vliegveld een unieke uitstraling en zorgt voor een bijzondere vliegervaring.

– Vliegveld Keiheuvel is ook een populaire bestemming voor parachutespringers. Er is een speciaal gebied op het vliegveld waar parachutespringers kunnen landen.

– Het vliegveld biedt ook rondvluchten aan, waarbij bezoekers kunnen genieten van een panoramisch uitzicht over de prachtige omgeving.

Al met al is Vliegveld Keiheuvel een charmant vliegveld dat een unieke vliegervaring biedt. Met zijn prachtige locatie, goede bereikbaarheid en diverse faciliteiten is het een geliefde bestemming voor vliegers en piloten in België.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *