Het vliegveld Kayseri Erkilet is een belangrijk vliegveld gelegen in de stad Kayseri, Turkije. Het vliegveld bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten en is een belangrijke hub voor reizigers die de regio willen verkennen. In dit artikel zullen we meer te weten komen over de locatie, bereikbaarheid, aantal passagiers en andere interessante feiten over het vliegveld Kayseri Erkilet.

Locatie

Het vliegveld Kayseri Erkilet is gelegen op ongeveer 5 kilometer ten noordwesten van het stadscentrum van Kayseri. De exacte coördinaten van het vliegveld zijn 38.7708° N, 35.4956° E. Deze strategische locatie maakt het vliegveld gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale als internationale reizigers.

Bereikbaarheid

Het vliegveld Kayseri Erkilet is goed bereikbaar via verschillende vervoersmiddelen. Reizigers kunnen gebruik maken van taxi’s, bussen en huurauto’s om van en naar het vliegveld te reizen. Daarnaast zijn er ook parkeermogelijkheden beschikbaar voor degenen die met hun eigen voertuig naar het vliegveld komen.

De stad Kayseri heeft een goed ontwikkeld openbaar vervoerssysteem, waardoor reizigers gemakkelijk van het vliegveld naar hun bestemming kunnen reizen. Er zijn regelmatige busdiensten beschikbaar die passagiers naar verschillende delen van de stad en omliggende gebieden kunnen brengen.

Aantal passagiers

Het vliegveld Kayseri Erkilet heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei in het aantal passagiers doorgemaakt. In 2019 verwerkte het vliegveld meer dan 3 miljoen passagiers, wat een stijging van 10% ten opzichte van het voorgaande jaar betekende. Deze groei is te danken aan de toenemende populariteit van Kayseri als toeristische bestemming en de groeiende economie van de regio.

Het vliegveld Kayseri Erkilet bedient zowel binnenlandse als internationale vluchten. Er zijn regelmatige vluchten naar grote steden in Turkije, zoals Istanbul, Ankara en Izmir. Daarnaast zijn er ook internationale vluchten naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Andere wetenswaardigheden

Naast het faciliteren van passagiersvluchten, heeft het vliegveld Kayseri Erkilet ook een aantal andere faciliteiten en diensten te bieden. Hier zijn enkele interessante feiten over het vliegveld:

  • Het vliegveld heeft een moderne terminal met verschillende winkels, restaurants en lounges waar passagiers kunnen ontspannen en genieten van hun tijd op het vliegveld.
  • Er zijn ook faciliteiten beschikbaar voor zakelijke reizigers, waaronder vergaderzalen en conferentieruimtes.
  • Het vliegveld heeft een speciale VIP-lounge voor passagiers die op zoek zijn naar extra comfort en luxe.
  • Er zijn geldautomaten en wisselkantoren beschikbaar op het vliegveld voor het gemak van de reizigers.
  • Het vliegveld Kayseri Erkilet heeft ook een parkeerplaats met voldoende ruimte voor zowel korte als lange termijn parkeren.

Kortom, het vliegveld Kayseri Erkilet is een belangrijk vliegveld in Turkije dat een breed scala aan faciliteiten en diensten biedt aan zowel binnenlandse als internationale reizigers. Met een gunstige locatie, goede bereikbaarheid en een groeiend aantal passagiers, speelt het vliegveld een cruciale rol in de ontwikkeling van de regio Kayseri. Of je nu op vakantie gaat of voor zaken reist, het vliegveld Kayseri Erkilet biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en aangename reiservaring.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *